Hoppa till innehåll
Hyr till bröllop

BRÖLLOP GRUMS

Planerar du bröllop i Grums? Vi på Kalasbra hyr ut allt du kan tänkas behöva hyra till bröllopet! Nedan ser du några av det saker vi har uthyrning på i Grums.

PA System PA System

PARTY TÄLT Partytält

Rökmaskin Rökmaskin

Disco lampor Partyljus

bord & stolar Bord & Stolar

Partykylar Partycooler

Hyr-Ice-fog-machine-dancing-on-clouds-Karlstad Dancing on Clouds

Photobooth Photo Booth

Varför hyra av oss på Kalasbra?

Bäst priser

Vi hyr ut våra saker till överlägset lägst priser i Grums, oavsett privat eller företag!

Akut-uthyrning

Oss kan du få tag på 365 dagar om året, dag som natt att hyra vid akuta behov.

Störst utbud

Hyr allting till festen, bröllopet & barnkalaset från ett och samma ställe.

SÅ hyr du utav oss: Att hyra av oss är enkelet!

Allt vi hyr ut finns på Hygglo.se, där du också kan se vad det kostar att hyra våra saker. Där kan du också se när sakerna är lediga för uthyrning & boka dem direkt via Hygglo’s app eller hemsida. Allt du hyr är alltid försäkrat upp till 30.000 kr.

01 Hämta upp

När du ska hyra bröllops ljus & ljud av oss bokar du dem via Hygglo, sedan bestämmer vi när ni ska hämta upp allt på vårt lager gräsdalen i Karlstad.

02 Använd

Använd det du har hyrt utav oss, och har du några funderingar på hur du ska få sakerna att fungera så kan du alltid slå oss en singnal  över telefon.

03 Lämna tillbaka

När uthyrningen har gått ut, möts vi upp på avtalad plats & tid för återlämning. Vi går då  gemensamt igenom sakerna för att se så att dem är hela.

HÄR KAN DU HÄMTA UPP SAKERNA I KARLSTAD:

Ring till oss:

+46707274126

Maila till oss:

kontakt@kalasbra.se

WhatsAPP

+46707274126

GRÄSDALEN KARLSTAD

Om att hyra till bröllop

Bröllop är ett utav det tillfällen som man känner att man vill att allt ska vara perfekt, men det kan också snabbt skena iväg i kostnader. Vi på Kalasbra.se i Karlstad hyr ut allt möjligt du kan tänkas behöva hyra in till erat bröllop i Grums. Vi har hyrt ut till många bröllop i Värmlands regionen, och har haft väldigt nöjda kunder. Genom att hyra istället för att köpa på dig massa som du endast kanske använder en enda gång, så kan du spara väldigt många tusenlappar.

Erbjuder vi uthyrning till bröllop utanför Grums?

Ja, vi erbjuder uthyrning av våra saker till hela Värmland. Vi har haft brudpar från Värmlands alla hörn så som (Säffle, Grums, Kil, Karlskoga, Hagfors, Kristinehamn, Munkfors, Sunne, Torsby, Forshaga, Filipstad, Arvika, Hammarö & Karlstad) som hyrt ljud, discolampa, photobooth, partytält, bord & stolar och mycket mera till sina bröllop. Vi erbjuder dock normalt sett inte utkörning, montering & upphämtning, utan det löser våra kunder själva.

Vad erbjuder vi uthyrning på?

Via oss kan du hyra väldigt mycket utav det som behövs på bröllopsdagen. Vi har främst specialiserat oss på att tillhanda hålla mer allt som har med nöje och göra, så som ljudanläggning & ljus. Men vi hyr även partytält, lite möbler osv. Vi har det mesta du kan tänkas behöva till bröllopet, så som bestick, tallrikar, vinglas, dukar, tårttalrik, och mycket mera. Hör av er till oss om det är något ni undrar om vi hyr ut, för allt vi hyr ut finns inte med på hemsidan, och erbjuds endast vi lite större bokningar också.

Vart hämtar jag allt?

När du hyr till bröllop i Grums utav oss så kommer vi överens individuellt ett datum och tid som passar oss båda bäst. Sedan möts vi upp på vårat lager som ligger ute på Gräsdalen i Karlstad. Där sker all utlämningen utav det ni hyrt till eran vigseldag. För det mesta så brukar våra kunder hämta allt själva, men ibland kan vi också erbjuda utkörning mot en avgift. 

Vad hyr vi inte ut?

Framför allt hyr vi inte ut speciella brudkläder, som brudklänning, brudslöja och brudkrona. Även övrig klädsel för någon i brudparet eller dess gäster till bröllopet låter vi andra hyra ut som har bättre koll på den delen än oss. Via oss går det inte heller att hyra in mat, dryck mm.  Det finns garanterat en cateringfirma eller kläduthyrning till bröllop i Grums som kan hjälpa er med dessa delar.