Hoppa till innehåll

Hyr bord & stolar

Nu kan du hyra hopfällbara bord & klappstolar i Karlstad!

Hyr klappstolar & bord Karlstad

Här kan du se våra priser vi tar för hyra bord och stolar av oss i Karlstad. Vi tar en fast avgift om 150 kr per set där det ingår 1 bord och 6 stolar.

För varje bord och stolpaket ni tar, får 1% rabatt på totalpriset. (Exempel: 10 paket blir 1500 kr dygnshyra – 10% på totalpriset = 1350 kr). Hyr ni i flera dagar så får ni ytterligare rabatt beronde på antal dagar. Vi har totalt 100 stolar och 22 stycken bord som ni kan hyra av oss.

100 KR RABATT

Få 100 kr i rabatt när du hyr utav oss via Hygglo med denna rabattkod: 7F9JK

PRISLISTA FÖR ATT HYRA BORD & STOLAR

1 Bord + 6 stolar - 150 KR / DYGN

I detta paket ingår ett hopfällbart bord I utfällt läge mäter bordet generösa 180x76x74 cm medan det i hopfällt läge enbart mäter 90x76x8,5 cm. Du får också med 6 stycken klappstolar som är konstruerade med en metallram i svart och ett ryggstöd och sits i vit plast. Stolen är enkel att fälla ihop och tar lite plats när den förvaras. I hopfällt läge mäter den 47,5 cm i bredd, 19,5 cm på djupet och 109 cm på höjden. Maxbelastningen är 150 kg och den har en sitthöjd på 47 cm.

1 hopfällbart Bord - 100 KR / DYGN

I utfällt läge mäter bordet generösa 180x76x74 cm medan det i hopfällt läge enbart mäter 90x76x8,5 cm. I hopfällt läge låser bordsdelarna samman med stabila fästen, och det finns även ett smart bärhandtag att använda när du flyttar det mellan förvaringsutrymme och användningsområde.

1 Hopfällbar klappstol - 25 KR / DYGN

Denna hopfällbara stol är konstruerad med en metallram i svart och ett ryggstöd och sits i vit plast. Stolen är enkel att fälla ihop och tar lite plats när den förvaras. I hopfällt läge mäter den 47,5 cm i bredd, 19,5 cm på djupet och 109 cm på höjden.

Maxbelastningen är 150 kg och den har en sitthöjd på 47 cm.

Varför hyra av oss på Kalasbra?

Bäst priser

Vi hyr ut våra saker till överlägset lägst priser i Karlstad, oavsett privat eller företag!

Akut-uthyrning

Oss kan du få tag på 365 dagar om året, dag som natt att hyra vid akuta behov.

Störst utbud

Hyr allting till festen, bröllopet & barnkalaset från ett och samma ställe.

Om att hyra bord och stolar

Att hyra bord och stolar utav oss i Karlstad är enkelt, allt du behöver göra är att bestämma dig för hur många bord & stolar du behöver hyra. Gå sedan in på Hygglo via länken, och skriv till oss hur mångahopfällbara bord & klappstolar ni hade behövt hyra, så sätter vi sedan ihop ett paket.

Vart kan du hämta borden & stolarna?

När du hyrt bord och stolar av oss, så kommer vi överens om datum & tid, så kan ni sedan hämta det ni har hyrt av oss på gräsdalen i Karlstad. Vi har vårat lager där, och kan lämna ut bord och stolar stora delar av det flesta dagarna.

Kan man hyra dukar till borden?

Förnärvarande erbjuder vi inte uthyrning av bordsdukar till det bord som vi hyr ut.

HÄR KAN DU HÄMTA BORDEN & STOLARNA DU HYRT I KARLSTAD:

Ring till oss:

+46707274126

Maila till oss:

kontakt@kalasbra.se

WhatsAPP

+46707274126

GRÄSDALEN KARLSTAD