Hoppa till innehåll
Partytält icon

SKA DU HA PARTY? Hyr partytält billigt av oss i Karlstad & Grums!

Vi på kalasbra hyr ut partytält i storlekarna 4×6 m, 4×8 m, 5×10 m och 6×12 meter. Våra tält passar bra till både små och stora festligheter/tillställningar.

Party-talt-6x4-1 Partytält 4x6 m (24 m²)

Party-talt-8x4-1 Partytält 4x8 m (32 m²)

Party-talt-10x5-1 Partytält 5x10 m (50 m²)

Party-talt-12x6-1 Partytält 6x12 m (72 m²)

OBS: Vi har väldigt många förfrågningar om att hyra våra ljudpaket till studentflak och partytält till studenten just nu, och vi har begränsat antal paket & partytält. Vi kan inte hålla undan några ljudsystem & tält, utan det är försten till kvarn som gäller för alla att boka.

Varför hyra av oss på Kalasbra?

Bäst priser

Vi hyr ut våra saker till överlägset lägst priser i Karlstad, oavsett privat eller företag!

Akut-uthyrning

Oss kan du få tag på 365 dagar om året, dag som natt att hyra vid akuta behov.

Störst utbud

Hyr allting till festen, bröllopet & barnkalaset från ett och samma ställe.

PRISEXEMPEL PÅ PARTYTÄLT DU KAN HYRA AV OSS I KARLSTAD:

Litet partytält

4x6 m - 24 m² - Ca. 34 sittplatser & 48 ståplatser

Detta är det perfekta partytältet för dig som ska ha en lite mindre tillställning/ fest med plats för ca 34 personer som sitter ner, eller upp till 48 personer som står upp. Tältet är lätt att sätta upp och ta ned, och klaras av på ca 1,5 timmar om man är 3 personer.

Medium partytält

4x8 m - 32 m² - Ca. 46 sittplatser & 64 ståplatser

Detta är det perfekta partytältet för dig som ska ha en lite mindre tillställning/ fest med plats för ca 46 personer som sitter ner, eller upp till 64 personer som står upp. Tältet är lätt att sätta upp och ta ned, och klaras av på ca 1,5 timmar om man är 3 personer.

Stort partytält

5x10 m - 50 m² - Ca. 71 sittplatser & 100 ståplatser

Detta är det perfekta partytältet för dig som ska ha en lite mindre tillställning/ fest med plats för ca 71 personer som sitter ner, eller upp till 100 personer som står upp. Tältet är lätt att sätta upp och ta ned, och klaras av på ca 1,5 timmar om man är 3 personer.

PARTYTÄLT XXL

5x10 m - 50 m² - Ca. 103 sittplatser & 144 ståplatser

Detta är det perfekta partytältet för dig som ska ha en lite mindre tillställning/ fest med plats för ca 103 personer som sitter ner, eller upp till 144 personer som står upp. Tältet är lätt att sätta upp och ta ned, och klaras av på ca 1,5 timmar om man är 3 personer.

SÅ hyr du utav oss: Att hyra av oss är enkelet!

Allt vi hyr ut finns på Hygglo.se, där du också kan se vad det kostar att hyra våra saker. Där kan du också se när sakerna är lediga för uthyrning & boka dem direkt via Hygglo’s app eller hemsida. Allt du hyr är alltid försäkrat upp till 30.000 kr.

01 Hämta upp

När du ska hyra partytält av oss bokar du dem via Hygglo, sedan bestämmer vi när & vart du ska hämta upp sakerna I Karlstad eller Grums.

02 Använd

Använd det du har hyrt utav oss, och har du några funderingar på hur du ska få upp partytältet så kan du alltid slå oss en singnal  över telefon.

03 Lämna tillbaka

När uthyrningen har gått ut, möts vi upp på avtalad plats & tid för återlämning. Vi går då  gemensamt igenom tältet för att se så att dem är hela.

HÄR KAN DU HÄMTA UPP SAKERNA I KARLSTAD & GRUMS:

Ring till oss:

+46707274126

Maila till oss:

kontakt@kalasbra.se

WhatsAPP

+46707274126

HERRHAGEN KARLSTAD

GRÄSDALEN KARLSTAD

Coop GRUMS

Om att hyra partytält

Att hyra partyprylar utav oss, eller någon annan har flera fördelar. Du slipper bland annat att köpa alla sakerna själva, vilket kan bli kostsamt ofta. Ska du bara använda sakerna för en fest, så varför köpa när du kan hyra? Du slipper också böket med att leta rätt på vad du ska ha för saker. och slipper springa på posten för att hämta ut det du har köpt. Du kan också få tips och trix på hur du kan förbättra festen med olika partytillbehör, utav någon som vet hur man använder sakerna. Vi har naturligtvis testat alla våra saker som vi erbjuder uthyrning på, så vi vet vad det är vi pratar om.

Hyr partytältet för miljöns skull

Genom att du hyr partytillbehör istället för att köpa eget, ser du också till att göra miljön en stor tjänst. Vi lever i en konsumtions kultur, där många köper mycket mer anv vad dem faktiskt behöver. I många fall behöver man faktiskt inte köpa partysaker som man bara ska använda en enda gång, då kan man faktiskt hyra istället. Din plånbok kommer att tacka dig, och miljön kommer att tacka dig!

Billigare med uthyrning

Uthyrning av partyutrusting är för det allra mesta betydligt billigare för dig, än att springa och köpa alla saker själv. Naturlivis finns det undantag där det kan vara värt att köpa sakerna själv, om man planerar att använda sakerna många gånger i framtiden. Men för det mesta så måste du använda sakerna ca 10 gånger för att tjäna in pengarna som du annars skulle lagt i uthyrningsavgift.

Smidig upphämtning i Karlstad & Grums

När du hyr utav oss kan vi erbjuda smidig upphämtning och avlämning på flea platser i Karlstad, men även i Grums. Vi bor och jobbar i både Karlstad och Grums, men kan också många gånger till och med erbjuda utkörning av sakerna i Värmland. Vi åker runt mycket i Värmlands län för hockeymatcher med grabben, och är ofta i städer så som Hammarö, Kil, Säffle, Åmål osv. Vill du ha hjälp med utkörning så kontakta oss innan.