Hoppa till innehåll
Hyra projektor

Hyr projektor och duk Uthyrning av projektor & dukar av oss på Kalasbra i Karlstad.

Hyra projektor

Nedan har du alla projektorer och dukar vi erbjuder uthyrning av. Vi finns i Karlstad och är tillgängliga alla dagar för uthyrning av projektor!

Philips Short-throw projektor

Philips Screeneo U4 Ultra-Short-Throw 4LED Projektor

Philips Screeneo U4 är en kompakt UST-projektor (ultra short-throw) som du kan ställa precis framför duken och få väldigt stor bild av. Denna projektor använder sig av senaste led tekniken, och har inbyggd mediaspelare. Så vill du använda den för presentation av bilder eller videos, så stoppar du bara i USB sticka, och spelar upp direkt via projektorn.  Du slipper med andra ord dra HDMI sladd från dator osv. Det finns 2 HDMI ingångar, hörlursuttag och inbyggda högtalare som spelar väldigt högt och med förvånansvärt bra bas i sig.

70" Tums BÄRBAR projektorduk

Projektor duk som är lätt att ta med & montera

Denna projektorduken är en duk som är väldigt lätt och smidig att ta mig sig på resande fot. Duken dra uppåt från sitt hölje som skyddar den när den inte används. Att sätta upp duken tar 5 sekunder, sedan är du redo att börja kolla på film eller visa eran presentation.

01 Hämta upp

När du ska hyra projektor & duk av oss bokar du dem via Hygglo, sedan bestämmer vi när & vart du ska hämta upp sakerna I Karlstad eller Grums.

02 Använd

Använd det du har hyrt utav oss, och har du några funderingar på hur du ska få sakerna att fungera så kan du alltid slå oss en singnal  över telefon.

03 Lämna tillbaka

När uthyrningen har gått ut, möts vi upp på avtalad plats & tid för återlämning. Vi går då  gemensamt igenom sakerna för att se så att dem är hela.