Hoppa till innehåll
Hyr discoprylar
Hyr discoprylar

Hyr discoljus billigt i Karlstad! Se hur lätt det är att hyra discolampor av oss!

Vi på kalasbra hyr ut massvis utav roliga lampor/discoljus för skoldiscot. Vi har våran uthyrning utav discolampor & högtalare i Karlstad. Se nedan vad du kan hyra till discot!

UV-Lampor UV lampor

DiscoLampa-ADJ-Startburst-1 LED Discoboll

Discoljus-Scanner-1 Ljuseffekt Scanner

Disco lampor Partybar

100-Watt-Stroboskop Stroboskop

Disco-laser-ljus Laser ljus

Batteridriven-PAR-Lampa-1 Batteri Par lampor

Wall-Wash-Discobelysning Wall Wash/Dekorljus

Blinders Blinders

Rökmaskin Rökmaskin

Bubbelmaskin Bubbelmaskin

Snomaskin Snömaskin

100 KR RABATT

Få 100 kr i rabatt när du hyr utav oss via Hygglo med denna rabattkod: 7F9JK

Våra färdiga discopaket du kan hyra till skoldiscot / klassdiscot:

Lilla klassdiscot

899 kr 499 kr
 • 1 x LED Discoboll
 • 1 x Dubbel Discolaser
 • 1 x Röksmakin inkl vättska

Priset gäller för hyra under en dag!

Populärast

Mellan stort discot

1499 kr 1099 kr
 • 1 x Dubbel Discolaser
 • 2 x Kraftiga UV-Lampor
 • 2 x Led Discobollar
 • 2 x Aktiva 12" Toppar
 • 1 x Aktiv 15" baslåda
 • 2 x Högtalarstativ

Priset gäller för hyra under en dag!

Stort skoldisco

3499 2499 kr
 • 4 x UV-lampor / Ljus (1200watt)
 • 2 x Partybars (totalt 8 discolampor)
 • 1 x Kraftig 1200 watt rökmaskin
 • Slutsteg + Litet mixerbord
 • 2 x 15" toppar + Stativ
 • 2 x Dubbel 18" basar
 • 2 x Trådlösa mikrofoner

Priset gäller för hyra under en dag!

KÖP DISCOLAMPOR

Bor du utanför Karlstad och inte kan hyra av oss, köp lampor billigt här då!

Varför hyra av oss på Kalasbra?

Bäst priser

Vi hyr ut våra saker till överlägset lägst priser i Karlstad, oavsett privat eller företag!

Akut-uthyrning

Oss kan du få tag på 365 dagar om året, dag som natt att hyra vid akuta behov.

Störst utbud

Hyr allting till festen, bröllopet & barnkalaset från ett och samma ställe.

SÅ hyr du utav oss: Att hyra av oss är enkelet!

Alla discolampor vi hyr ut finns på Hygglo.se, där du också kan se vad det kostar att hyra våra saker. Där kan du också se när sakerna är lediga för uthyrning & boka dem direkt via Hygglo’s app eller hemsida. Allt du har hyrt är försäkrat upp till 30.000 kr via Hygglos försäkringar.

01 Hämta upp

När du ska hyra discoljus av oss bokar du dem via Hygglo, sedan bestämmer vi när & vart du ska hämta upp sakerna I Karlstad eller Grums.

02 Använd

Använd partyljusen du har hyrt utav oss, och har du några funderingar på hur du ska få lamporna att fungera så kan du ringa till oss för guidning.

03 Lämna tillbaka

När uthyrningen är över, möts vi upp på avtalad plats & tid för återlämning. Vi går då gemensamt igenom discobelysningen för att se hel & ren.

DISCOLAMPOR & LJUSEFFEKTER DU KAN HYRA AV OSS:

UV LAMPOR - 300 KR / DYGN

UV lampor eller blacklights om det också kallas för, är en utav det mest populära typen av belysning att använda på discon & party. Det är denna belsning som får allt i neonfärg att lysa upp i grönt,orange, gult eller andra fluorescerande färger.

Våran UV belysning som vi hyr ut är på hela 300 watt styck, och vi har 4 stycken som vi kan hyra ut. Det räcker gott och väl för gympasalar och större lokaler till skoldiscon och fester.

LED Discoboll - 799 kr / DYGN

Vi hyr ut 2 stycken LED discobollar, med LED belysning i sig. En stor fördel med dessa lampor i jämförelse med den gamla typen utav discokulor är att du inte behöver använda spottar.

Det gör att du inte behöver hänga upp en discokula någonstans, och sedan skjuta med ett spotljus på den. Denna ljuseffekt kan du ställa i vilket hörn som helst, och den kommer fylla hela lokalen med ljusstrålar. Detta är otroligt smidig & bra effekt som sköter sig själv.

SCANNERS - 800 KR / DYGN

Scanners är en typ utav ljuseffekt som använder sig utav speglar, som gör att ljuset kan åka runt i lokalen istället för att vara på samma plats hela tiden. Lamporna har också flera olika färger och mönster som den växlar mellan.

Vi hyr ut 4 stycken som vi redan har förprogrammerat, så att du bara behöver stoppa i strömsladd i dem. Sedan drar du bara 3 sladdar mellan armaturerna, så är dem synkade med varanda och sköter sig helt själva med färdiga ljusshower hela kvällen. 

PARTYBAR - 600 kr /DYGN

Partybar är en perfekt lösning för dig som vill ha mycket ljus, men lite krångel med att sätta upp belysningen. Med dessa behöver du bara hitta en plats där dem står stabilt & säkert i lokalen, och sedan låter du dem köra sina inbyggda ljusshower av sig självt hela kvällen.

Alla lampor sitter fast och är synkade med varandra från start, och hålls uppe av ett ljusstativ som följer med när du hyr dessa disco-lampor utav oss. Rekommenderas starkt för skoldiscon/klassdisco.

STROBOSKOP - 200 KR / DYGN

Stroboskop är den ljuseffekten som liknar blixtar, som du själv kan ställa in hur snabbt dem ska blinka. Med ett stroboskop och en rökmaskin kan du få till effekten av att allt i rummet går i slow motion, eller hackigt.

Denna effekt har endast en färg, och det är den vita blixtrande färgen som du kan se i videon. Vi hyr ut en LED variant utav stroboskop som är på hela 100 watt, vilket räcker för mindre discon.

DISCOLASER - 300 KR / DYGN

Vi hyr ut 2 stycken kraftfulla dubbel disco lasers, som har vardera 2 stycken linser. Dessa ger otroligt häftiga mänster och snygga färger i luften om du använder dem ihop med rökmaskin. Utan rökmaskin är det dock en ganska dålig ljueffekt att använda sig utav.

Discolasrarna sköter sig själva hela kvällen, och du behöver bara stoppa in ström till dem. 

BATTERIDRIVANA PAR LAMPOR

Dessa PAR lampor är batteridrivna, vilket gör att du kan ställa ut dessa utan att koppla in ström till dem. Det gör att du också kan använda dem som wallwash/dekorljus för att lysa upp väggar utan att dra massa sladdar.

Fungerar precis som vanliga par-lampor, där du kan byta mellan 8 olika färger som är förprogramerade i dem, eller vilken som helst via DMX bord då dem är RGB.

WALL WASH - 400 KR /DYGN

Wall Wash eller dekorljus som det också kallas för, är lampor som är gjorda för att lysa upp väggar och stolpar med. Denna typ utav lampor används väldigt ofta på bland annat bröllop, event och andra tillställningar där man vill skapa lite atmosfär utan massa blinkande.

Går naturligtvis att använda på party och discon också, men är väll kanske inte det roligaste effekterna för det ändamålet. Vi har 8 stycken som du kan hyra utav oss.

BLINDERS - 300 KR / DYGN

Vi hyr ut 2 stycken blinder med RGB färger i sig, så att du kan få fram vilken färg som helst med ett DMX ljusbord. Dessa fungerar lite som allt i alla lampor, då dem fungerar både som PAR lampor, men kan också används som stroboskop. men också som UV kanoner.

Men först och främst är dem tänkta som blinders, alltså för att ge ett skarpt och maffigt vitt ljus som lyser upp publiken. Men vi har använt dem till många oliga saker med ljusbord.

RÖKMASKIN - 400 KR / DYGN

Rökmaskinen är nästan alla barns favorit effekt på alla skoldiscon och partyn. Men rökmaskinen är också den som får alla ljusstrålar att träda fram i mörkret, och får ALLA lampor att vara 10 gånger så bra som att köra discolamporna utan rök.

Vi hyr ut en rökmaskin som är otroligt lätt att använda, och har både tajmer och manuell hantering. Du kan också ställa in via fjärrkontroll att maskinen ska spruta ut rök med tidsintervaller.

KÖP DISCOLAMPOR

Bor du utanför Karlstad och inte kan hyra av oss, köp lampor billigt här då!

HÄR KAN DU HÄMTA Partylamporna I KARLSTAD & GRUMS:

Ring till oss:

+46707274126

Maila till oss:

kontakt@kalasbra.se

WhatsAPP

+46707274126

HERRHAGEN KARLSTAD

GRÄSDALEN KARLSTAD

Coop GRUMS

Tillfällen det är bra att hyra ljus

Att hyra ljus är något som garanterat kommer att höja stämmingen på alla fester, och tyvärr är detta något som många inte vet om att man faktiskt med enkelhet kan hyra det också. Här kommer några tillfällen vi tycker det kan vara lämpligt att hyra ljuseffekter.

 • Hyr ljuseffekter till fest

Ska du ha fest så kommer det vara otroligt uppskattat om du har en eller några mindre ljuseffekter. Dessa behöver du naturligtvis inte springa och köpa själv utan ta och hyr ljuseffekter av någon i Karlstad istället. Det är billigare och du kan få tips på hur du bör montera dem för att få bästa effekt utav ljuseffekterna till festen.

 • Hyr partyljus till bröllop

Att du tar och hyr partyljus till bröllopet är nästan ett måste då det är en utav det saker som lyfter bröllopsfesten mest senare på kvällen. Alla gillar att parta loss när alla tal har hållits, och ett par ljuseffekter kommer garanterat liva upp stämningen. Att hyra partyljus i Karlstad är enkelt, då det finns flera personer på Hygglo som erbjuder uthyrning av partybelysning.

 • Hyr discolampor till skoldisco

Det känns nästan som en naturlag att man naturligtvis ska hyra discolampor till skoldisco, det är oftast mer uppskattat med ljuseffekter på skoldiscon än ljudet. Så är det något man bör överväga att att fixa, så är det att hyra discoljus till klassdiscot tycker vi. Dessa kan man också köpa om man har tänkt sig att ha fler discon i framtiden.

 • Hyr scenljus till firmafesten

Vid firmafesten är det inte ovanligt att det hålls lite tal, prisutdelningar osv, och då kan det passa bra att du hyr scenljus så att man kan lysa upp scennen under kvällen. Ibland har man tur att det redan finns scenbelysning på plats så man inte behöver hyra scenbelsyning, så det bör man kolla innan man hör av sig till någon som pysslar med uthyrning av scenljus.

Vad kostar det att hyra discoljus

Priset för att hyra discoljus varierar väldigt mycket på hur mycket, och hur avancerat ljus du vill hyra. Men oftast räcker några hundra för att hyra ljus till ett litet klassdisco eller ett bröllop. Vill man ha lite bättre saker för till exempel ett större event eller hyra ljuseffekter till raveparty, så kommer det att kosta mera.

Vart i Karlstad finns det uthyrning av discolampor

I Karlstad så kan du både hitta företag som pysslar med uthyrning utav discolampor, men även privata aktörer som hyr ut discolampor via hemsidor så som Hygglo. Det är väldigt enkelt att hyra discoljus via Hygglo, och där kan man få bra råd utav dem som lånar ut sina lampor.