Hoppa till innehåll

Barnkalas i Karlstad Hyr roliga & billiga aktiviteter som födelsedagskalas!

Nu kan du hyra färdiga paket till barnkalas i Karlstad. Vi har satt ihop födelsedagskalas paket som är både roliga, annorlunda men också som ALLA har råd med i Karlstad!

BARNKALAS FÖR ALLA

Vi erbjuder gratis barnkalaspaket för alla som har det tajt ekonomiskt, läs mera längst ned på denna sidan!

UV-fotbollskalas - Från 399 kr / upp till 20 barn

Vill ni ha ett barnkalas med fart och fläkt, men med lite tvist så är UV-fotboll är roligt alternativ. Precis som det låter så använder man starka UV-lampor för att lysa upp en gympasal, och alla barnen har västar som lyser upp i UV-ljuset. Vi har flera olika paket, men som standard ingår 10 gröna & 10 röda västar i varje paket. Det ingår 2 fotbollar som lyser i UV-ljus. Det ingår också 6 lister i fluorescerande färg som man sätter upp på målramarna så dem också lyser up. Utöver detta ingår liten bluetooth högtalare för att spela upp lite skön musik i under spelets gång. Utöver detta behöver ni boka en gympasal via Karlstad Kommun, vilket ligger på ca 200 kr.

Discokalas - Från 699 kr / obegränsat antal barn

Discokalas är också det ett väldigt populärt inslag på tema för födelsefagskalas och saker man kan göra med klassen. Vi hyr ut färdiga paket med både lättskötta discilampor på stativ, och högtalare som enkelt kan styras med bluetooth. Du sätter upp allt som behövs på någon minut, och alla discolampor styrs helt av sig själv med hjälp utav de inbyggda mikrofonerna som sitter i dem. Lamporna blinkar i takt till kalas musiken som ni spelar. Allt ni behöver göra är att byta låtar som spelas upp via bluetooth i högtalaren som ingår i paketet. Utöver detta som ni får med i detta barnkalas paket, så behöver ni kanske hyra en gympasal för ett par hundra kronor från Karlstad Kommun.

Nerf-Gun-Party-Kalas

Nerfgun Barnkalas - Från 499 kr / upp till 20 barn

Nerfgun Barnkalas är det perfekta födelsedagskalaset för alla Nerf-gun tokiga barn. I detta paket ingår ett 20 tal olika Nerf pistoler och gevär, samt närmare 1000 skott till dem. Det finns flera olika paket att välja på med UV-ljus och högtalare som extra saker man kan ha i sitt paket. Men i grundpaketet som ingår i alla paket ingår utöver själva pistolerna/gevären och skott också västar och skyddsglasögon. Västarna som ingår är i 2 olika färger, och är i fluorescerande färg som lyser upp i UV-ljus. Skotten är även dem i ett material som lyser upp i UV-ljus. Allt sammans kommer i kartonger målade även dem i fluorescerande färg, så man kanm använda dem som hinder under spelets gång.

GRATIS BARNKALAS - TAJT EKONIMSIKT, INGA PROBLEM VI LÖSER DET 🙂

Alla barn ska kunna ha barnkalas, det ska inte handla om vem som har störst plånbok. Vi vet att många har det knapert och att barnkalas kan bli väldigt dyrt om man ska kunna bjuda in klassen. Vi har därför bestämt oss för att erbjuda dem som har det ekonomiskt kämpigt en möjlighet att arrangera ett barnkalas nästan helt gratis. Ni får hyra våra saker för 30 kr (minsta avgift Hygglo tillåter, som vi hyr ut ifrån för att få våra saker försäkrade), vi köper godispåsar & dricka åt alla barnen (max 20) som ni får med i paket. Allt ni behöver göra är att komma och hämta upp erat barnkalas paket av oss på Gräsdalen i Karlstad, och boka en gympasal eller annan lokal. En gympasal kostar ca 200 kr att hyra av Karlstad Kommun, det kan vi tyvärr inte stå för.

Vi hoppas och tror att endast dem som faktiskt behöver denna hjälp nyttjar detta, och att dem som kan betala för sig betalar det låga priser som vi ändå har på våra paket för alla andra. För att göra en förfrågan om gratis barnkalas så kan du kontakta oss via knappen nedan!