Hoppa till innehåll
Hyr Ljud
Hyr Ljud

HYR LJUD ANLÄGGNING I KARLSTAD Nu kan du hyra ljudsystem & PA högtalare billigt av oss!

Via oss på Kalasbra kan du hyra ljudsystem, och hela stora PA anläggningar efter dina behov. Vi har PA system som passar för alla behov, oavsett dem är små eller stora. Allt är också naturligtvis till riktigt kalasbra priser!

 

PA System PA System

Pelar-högtalare Pelarhögtalare

Aktiva-12-tums-pa-toppar Aktiva 12" toppar

2 stycken aktiva 15 tums subwoofers Aktiva 15" tums basar

Passiva-15-tums-toppar Passiva 15" toppar

PA-Subwoofer Dubbel 18 subwoofer

Slutsteg Slutsteg

Ljudanlaggning Ljudanläggning

Hyr partyhögtalare med mikrofoner Partyhögtalare

Mixerbord Mixerbord

Trådlösa mikrofoner Trådlösa mikrofoner

Hogtalarstativ UV lampor

Färdiga ljudsystem / ljudpaket till festen som vi hyr ut i Karlstad:

Paketen nedan är endast några exempel på färdiga paket med ljudanläggningar som vi hyr ut, men vi kan naturligtvis anpassa ljudsystem efter era behov också. Kontakta oss på Hygglo, och berätta för oss vilka behov ni har, så gör vi  paket som passar era behov. Där kan ni ställa frågor till oss om hur man hyr ljud i Karlstad!

Trubadur / Tal / Student

799 kr 699 kr
 • 2 x Aktiva PA-Toppar som är på 12 tum.
 • 2 x XLR högtalarsladdar på 5 meter
 • 1 x Mackie 402 4 kanals mixerbord
 • 2 x Strömsladdar (för högtalarna)
 • 2 x Trådlösa mikrofoner
 • 2 x Högtalarstativ

Priset gäller för hyra under en dag!

Populärast

Skoldisco - 100 pers

1499 kr 1299 kr
 • 2 x Aktiva PA-bashögtalare 15 tums
 • 2 x Aktiva PA-Toppar som är på 12 tum.
 • 2 x Dansbanspinnar / högtalarstativ för top.
 • 1 x Mackie 402 4 kanals mixerbord
 • 4 x Strömsladdar (för högtalarna)
 • 4 x XLR högtalarsladdar
 • 2 x Trådlösa mikrofoner

Priset gäller för hyra under en dag!

Ljudsystem - 300 pers

2899 kr 2499 kr
 • 4 x 12" Aktiva PA-LJUD toppar
 • 4 x Aktiva 15" subwoofers
 • 1 x Mackie 402 4 kanals mixerbord
 • Högtalarsladdar till hela ljudanläggningen
 • Trådlösa mikfrofener
 • 4 x Högtalarstativ (Dansbandspinne)

Priset gäller för hyra under en dag!

Varför hyra av oss på Kalasbra?

Bäst priser

Vi hyr ut våra saker till överlägset lägst priser i Karlstad, oavsett privat eller företag!

Akut-uthyrning

Oss kan du få tag på 365 dagar om året, dag som natt att hyra vid akuta behov.

Störst utbud

Hyr allting till festen, bröllopet & barnkalaset från ett och samma ställe.

TRÅDLÖS PARTYHÖGTALARE

DUBBEL 15" tums BLUETOOTH PARTYhögtalare på 1600W!!

Här är partyhögtalaren som har allt, och då menar vi verkligen ALLT! Till och börja med har den 2 stycken 15 tums basar i sig, vilket inte kan hittas på någon annan partyhögtalare på marknaden. Den spelar helt enkelt skiten ur allt som heter partyhögtalare, och skall inte jämföras med liknande produkter från JBL, osv.

Denna högtalare har också batteri i sig, vilket gör den till en trådlös partyhögtalare på hjul. Det betyder att du kan flytta runt högtalaren utan att tänka på att dra med dig sladdar. Detta är också en Bluetooth högtalare som du kan koppla upp dig emot med mobil, eller via sladd. 

Det finns också 2 stycken trådlösa mikrofener till högtalaren, så den passar sig både väl till talen på bröllopet, och som festhögtalare frammåt kvällen. Då klan du också sätta på LED ljusen i högtalaren, och du har en fullfjädrad partymaskin.

Kort och gott, vill du hyra den värsta och bästa partyhögtalaren på marknaden, så är det denna du letar efter. Inget krångel, mycket power, och billig att hyra!

AKTIV ENKEL 12" PA MONITOR

ALTO PROFESSIONAL TX312 - 350 (RMS) / 700 (MAX) WATT

Aktiv 12 tums monitor & topp som spelar på väldigt bra, både högt men också rent trots sin kompakta storlek. Denna PA topp har inbyggd förstärkare, vilket betyder att du kan skicka in önskad ljudsignal rätt in i högtalaren utan slutsteg i mellan.

2 X AKTIVA ENKEL 12" TOPPAR -

ALTO PROFESSIONAL TX312 - 350 (RMS) / 700 (MAX) WATT

Aktiva 12 tums toppar & monitorer som spelar på väldigt bra, både högt men också rent trots sin kompakta storlek. Dessa PA topp har inbyggda förstärkare, vilket betyder att du kan skicka in önskad ljudsignal rätt in i högtalarna utan slutsteg i mellan.

AKTIV ENKEL 15" BAS

FUN GENERATION PL 15 - 250 (RMS) / 500 / 1000 (MAX) WATT

Lite enklare aktiv 15 tums baslåda som är lätt att bära med, och lätt att använda. Denna subwoofer har en inbyggd förstärkare i sig, så du behöver inte använda separata slutsteg. Perfekt baslåda att hyra för det mindre gigget, skoldsicot eller mindre festen.

2 X AKTIVA ENKEL 15" BAS

FUN GENERATION PL 15 - 250 (RMS) / 500 / 1000 (MAX) WATT

Hyr 2 stycken aktiva 15 tums subwoofers som är lätta att bära med, och lätta att använda. Dessa subwoofers har en inbyggda förstärkare i sig, så du behöver inte använda separata slutsteg. Perfekta aktiva baslådor att hyra för det mindre gigget, skoldiscot eller mindre festen.

PASSIV ENKEL 15" TOP

WHARFEDALE PRO LX-15E - 400 (RMS) / 800 / 1600 (MAX) WATT

Hyr en grym passiv 2-vägs monitor att hyra med ett 15 tums baselement och en ordentlig skrikare. Du får ett högt och klart ljud utav denna toppen, som har används på många krograr, discotekt runt om i världen. Lägg till baslåda och du har nu ett mindre discotek!

 

2 X PASSIVA ENKEL 15" TOP

WHARFEDALE PRO LX-15E - 400 (RMS) / 800 / 1600 (MAX) WATT

Hyr 2 stycken passiva 2-vägs monitorer / toppar med ett 15 tums baselement och ordentliga skrikare. Du får ett högt och klart ljud från dessa monitorer, som sitter krograr, discotekt runt om i världen. Lägg till baslåda och du har nu ett mindre discotek!

 

PASSIV DUBBEL 18" SUB

WHARFEDALE PRO LX-218BE - 3200 / 6400 WATTS

Detta är baslådan som inte lämnar någon besviken, och  kan få det flesta väggar att skaka. Med sina dubbla 18 tums baselement dunkar denna lådan på riktigt bra. Nu kan du hyra dubbel 18 subwoofer i Karlstad av oss, eller varför inte att du hyr 2 stycken av oss och du har ett grymt ljud som liknar det som du upplever på nattklubben.

 
 

2 X PASSIVA DUBBEL 18" SUB

2 STYCKEN WHARFEDALE PRO LX-218BE - 3200 / 6400 WATTS

För dig som är ute efter musikupplevelse som inte bara hörs, utan också känns så är detta paketet ett måste. Här kan du hyra PA basar som blåser brallorna av alla på dansgolvet. Grymt bra tryck i dessa PA subwoofers med totalt 12.800 watt max!!

 
 

PA SLUTSTEG / FÖRSTÄRKARE

Nu kan du hyra förstärakre eller proffs slutsteg som klarar av att driva det flesta PA-högtalare. Har själv användt detta slutsteget till dubbel 18 baslådor, och kunnat kräma på ordentligt. Hyr slutsteg som är stabilt och som du vet att du kan lita på helt enkelt.

TRÅDLÖSA MIKROFONER

Otroligt enkla trådlösa mikrofoner att använda och har personligen använt mikrofonerna på flertalet bröllop och skoldiscon. Har aldrig vikt mig och tycker själv dem har förvånat mig över vad bra täckning det är med dem.

PIONEER DJ MIXERBORD

Dj mixerbord av modellen Pioneer DDJ-SX2 uthyres till den som ska ha fest eller disco. Detta mixerbord kopplar du rakt in i din dator så spelar den upp låtar du har på datorn.

2 X HÖGTALARSTATIV

Är du i behov av att hyra högtalarstativ, så har vi 2 stycken som klarar av att bära PA-högtalare som väger max 45 styck. Du kan höja och sänka dessa stativ till önskad höjd via en skruv som sitter på stativen.

SÅ hyr du utav oss: Att hyra av oss är enkelet!

Allt vi hyr ut finns på Hygglo.se, där du också kan se vad det kostar att hyra våra saker. Där kan du också se när sakerna är lediga för uthyrning & boka dem direkt via Hygglo’s app eller hemsida. Allt du hyr är alltid försäkrat upp till 30.000 kr.

01 Hämta upp

När du ska hyra ljudanläggning av oss bokar du dem via Hygglo, sedan bestämmer vi när & vart du ska hämta upp sakerna I Karlstad.

02 Använd

Använd det du har hyrt utav oss, och har du några funderingar på hur du ska få sakerna att fungera så kan du alltid slå oss en singnal  över telefon.

03 Lämna tillbaka

När uthyrningen har gått ut, möts vi upp på avtalad plats & tid för återlämning. Vi går då  gemensamt igenom sakerna för att se så att dem är hela.

HÄR KAN DU HÄMTA UPP SAKERNA I KARLSTAD:

Ring till oss:

+46707274126

Maila till oss:

kontakt@kalasbra.se

WhatsAPP

+46707274126

GRÄSDALEN KARLSTAD

Hyra ljudanläggning i Karlstad

I Karlstad finns det flertalet företag, men också privata aktörer som du kan hyra ljudanläggning ifrån. Om du hyr ljudanläggning från ett företag brukar det bli lite dyrare än om du hyr det av en privatperson, men å andra sidan så har företag med uthyrning av ljudanläggning oftast mera alternativ välja på också. Så ett bra tips är att du alltid scannar av markanden innan du beslutar dig för vem du ska hyra ljud av. Du kan på så vis också ta in offerter innan du ska boka ljudanläggning.

Pris för att hyra ljudsystem

Det här med pris för att hyra ljudsystem och ljudanläggning är väldigt olika, och det går oftast att deala med dem som ska hyra ut. Mycket utav vad slutpriset för att hyra ljud landar naturligtvis i vad du ska hyra, och när du har tänkt att boka det. Under högsäsong (maj-augusti) så är det många som ska gifta sig i Karlstad, och många andra typer av fester sker också under denna tidsperiod. Under dessa tider behöver inte dem som ska hyra ut sänka sina priser, utan tvärt om kan dem snarare höja dem då. Så för att få bra pris när du hyr ljudsystem, så bör du vara tidigt ute helt enkelt innan allt redan har hunnit bli uppbokat av andra.

Vilka PA högtalare ska man hyra

Vilka PA högtalare man ska hyra kan verka svårt, men oftast är detta ganska enkelt löst. Hör av dig till någon uthyrare på Hygglo, eller något företag i Karlstad, och berätta vad du har tänkt att ha för typ av fest. Oavsett om du har tänkt att hyra ljud till bröllophyra ljud till klassdiscohyra ljudsystem till lagfest eller hyra högtalare till studenten så kan den som hyr ut oftast bedömma vad du kommer att behöva för ljudsystem. Var bara tydlig med att beskriva om ni ska vara inne eller ute, hur många ni ska vara, och vad du förväntar dig för ljud.

Ska du hyra ljud till raveparty eller hyra ljudsystyem till skoldisco, så behöver du mera ljud och framför allt mera bas i ljudanläggningen du ska hyra. Ska du bara hålla lite tal och ha lite bakgrundsmusik under fetsen på bröllopet under kvällen, så behöver du inte hyra det värsta högtalarna, utan då kanske det passar bättre med att hyra pelarhögtalare, partyhögtalare eller hyra trådlösa högtalare med bluetooth.

Tillfällen det är bra att hyra ljud

Här kommer några exempel på när det kan vara bättre att du hyr ljud än att du springer och köpa dig en helt egen ljudanläggning. Dock finns det naturligtvis undantag då det kan vara bättre att du köper ljudsystem än hyr ljud.

 • Hyr ljud till fest

Ska du ha en fest så är det perfekt om du hyr ljud till festen. Man har inte fester speciellt ofta, och det blir både dyrt och stressigt att behöva inhandla ljudanläggning om man bara ska ha den vid några få enstaka gånger. Då tycker vi det är bättre att du hittar någon som bedriver uthyrning av ljud till fester.

 • Hyr högtalare till bröllop

Bröllop är också det ett väldigt bra exempel på när du bör hyra högtalare till bröllopet istället för att springa och köpa dig egna. Förhoppningsvis så gifter du dig bara en gång, och då finns det gott om andra saker som är roligare att lägga sina pengar på än en ljudanläggning som bara kommer att stå och damma efter bröllopet. 

 • Hyr partyhögtalare till skoldisco

Om du går i tankarna att arrangera skoldisco så kan du hyra partyhögtalare som passar bra för detta ändmål, men detta kan vara undantaget från regeln. Har du barn och du kanske vill kunna arrangera många klassdiscon i framtiden han det vara smartare att köpa högtalare själv än att hyra. Uthyrning av partyhögtalare finns det gott om i Karlstad, och det kostar inte så mycket heller.

 • Hyr ljudanläggning till firmafesten

Har du en firma i Karlstad och har tänkt att dra ihop en firmafest så är det alltid uppskattat med lite musik under kvällen. Det kan lätt annars bli stelt, och ett par öl/glas vin ihop med en hyrd ljudanläggning brukar lätta upp stämningen. Att hyra ljud till företagsfest är enkelt, och det brukar finns gott om företag som bedriver uthyrnining av PA system i det flesta städer.

 • Hyr ljudsystem till studenten

Även studenten är något som man bara gör en gång, och naturligtvis skall detta firas ordentligt. Ta och hyr ljudsystem till studenten istället för att köpa eget. Det är både enklare och billigare att hyra högtalare till studentfirande än att köpa på sig allt själv.