Hoppa till innehåll
Hyr-ljud-för-studenten-och-studentflaket
Hyr-ljud-för-studenten-och-studentflaket

Studentflak Hagfors Hyr ljud till studentflaket, via har både små och stora ljudsystem!

Vi på Kalasbra hyr ut det mesta som du kan tänkas behöva till studenten & ljud till ett studentflak i Hagfors. Vi har både partytält, bord & stolar och belysning för efterfesten på kvällen.

Hyr-ljud-för-studenten-och-studentflaket Studentflaksljud

Fenton Karoke-partyhögtalare Partyhögtalare

PARTY TÄLT Partytält

Hyr klappstolar & bord Karlstad Bord & Stolar

OBS: Vi har väldigt många förfrågningar om att hyra våra ljudpaket till studentflak & partytält till studenten just nu, och vi har begränsat antal paket & partytält. Vi kan inte hålla undan några ljudsystem & tält, utan det är försten till kvarn som gäller för alla att boka.

LJUDPAKET - SMALL

1000 KR FÖR 1 DYGN

1 stark partyhögtalare + ELVERK

LJUDPAKET - MEDIUM

2500 KR FÖR 1 DYGN

2 RIKTIGA DISCO HÖGTALRE + ELVERK

LJUDPAKET - EXTRA LARGE

4500 KR FÖR 1 DYGN

2 x DISCO HÖGTALRE + 2 x discobasar + ELVERK

LJUDPAKET - EXTRA EXTRA LARGE

8500 KR FÖR 1 DYGN

4 x DISCO HÖGTALRE + 4 x discobasar + ELVERK

OM ATT HYRA TILL STUDENTFLAK

Att hyra till studentflak är populärt om man vill utsmycka ett studentflak. Det är många gymnasieelever som varje år går ut gymnasiet, som då vill hyra studentflak man kan åka runt i på studenten. Vi på Kalasbra hyr inte ut några lastbilar/vagnar, men vi hyr ut både små och stora ljudpaket till studentflak.

Hyr ljudsystem till studentflak I Hagfors

För er som antigen hyr ett studentflak i Hagfors utav företag som har uthyrning på dessa, så är det ett betydligt billigare alternativ för er att hyra ljudet ni ska ha i studentflaket separat via oss. Vi tar ungefär halva priset mot vad dem som har uthyrning av studentflak gör för det ljudpaket du kan hyra via dem. Många hyr också eller känner någon som har en lastbil med flak, som vill enbart hyra ljudsystem till studentflak.

Vart hyr vi ut våra saker

Vi på Kalasbra hyr ut till hela Värmland, även om vi har vårat lager i Karlstad. Allt ljud till studentflak kan antingen hämtas på plats här i Karlstad, eller så kan vi också köra ut det till er dagen innan studenten. Naturligtvis är vi tvungna att ta ut en ersättning för utkörning som varierar lite från stad till stad. Nedan har ni en lista på vad det kostar att få ljudsystem utkört till er i Hagfors.

Hyr ljud till studentflak i Karlstad med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Arvika med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Kristinehamn med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Hammarö med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Säffle med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Sunne med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Kil med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Torsby med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Hagfors med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Forshaga med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Filipstads med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Årjäng med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Grums med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Eda med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Storfors med utkörning – 
Hyr ljud till studentflak i Munkfors med utkörning – 

Detta ingår när ni hyr högtalare till studentflak

Säkerhet är A och O, och vi vare sig vill eller kan tumma på den. När ni hyr högtalare av oss till studentflaket, så ingår också spännremmar. Dessa måste ni använda för att spänna fast högtalarna ordentligt på flaket. Det är både för eran säkerhet, men också för att högtalarna inte ska gå sönder. Alla det högtalare vi hyr ut är professionella PA högtalare (används på festivaler & nattklubbar), och väger många kilon. Detta är både dyra högtalare och farliga att få flygandes på sig. Utöver högtalarna och spännremmar så ingår också diselverk om ni hyr ett större paket, för att ge ström åt högtalarna.

Passa på att hyra annat till festen på studenten

På studenten finns det mycket annat som kan vara bra att hyra, vi på Kalasbra erbjuder uthyrning på allt ifrån partytält, bord & stolar, partyljus & smidiga partyhögtalare & trådlösa-mikrofoner för tal för efterfesten när alla nära och kära kommer. Om ni hyr ljud till studenten utav oss med utkörning, så kan vi naturligtvis också ta med oss annat som ni också har hyrt av oss i samma veva. Vi har med andra ord det mesta som kan tänkas behövas att hyras för en riktigt lyckat studentfirande.

När får jag tillgång till det jag har hyrt till studentfirande

Vi vet om att studentdagen är en dag då man vill tänka på annat än på att pyssla med hämtning av det man har hyrt. Vi försöker att göra det så smidigt som möjligt för alla att hämta redan någon/några dagar innan själva studenten. Vi är inte heller benhårda med vissa klockslag, utan är väldigt flexibla med våra tider för både avhämtning och avlämning. Det mesta är möjligt helt enkelt, men ju mer vi vet på förhand ju lättare bli det för oss att hjälpa er ha en grym student. Har ni andra frågor, så kan ni alltid höra av er till oss via mail eller genom att ringa oss. Ni hittar all information på denna kontaktsida.