Hoppa till innehåll

Hyr Photobooth Nu kan du hyra bra & enkla fotobås i Sunne till bröllop och event!

Aldrig har det varit lättare att hyra ett photobooth/fotobås i Sunne till bröllopet, firmafesten, event och fest. Vi på Kalasbra.se har tagit in 2 professionella fotobås som är enkla att använda. Passar perfekt på bröllop, firmafest, födelsedagsfest och event. Ett photo booth är det perfekta sättet att föreviga speciella tillfällen på ett kul sätt. Vi finns i Karlstad, där du kan hyra fotobås av oss.

Fotobås-Photobooth Fotobås

Fotobås-skrivare Skrivare

Fotoautomat backdrop Backdrops

Photo Booth tillbehör Tillbehör

Retro Fotobås

Detta photobooth har en retro design, och är väldigt populärt till bröllop & fester framför allt.. På framsidan sitter det en stor 18.5 tums touchskärm som du styr fotobåset med. Där ser du bild på hur fotot blir. Naturligtvis använder vi en riktig systemkamera från Canon DLSR 2000D med ett 18-55 mm lins. I paketet ingår en professionell fotoskrivare från DNP DS620 med upp till 800 fotoutskrivningar.

Själva skrivaren sitter i lådan, och fotografierna skrivs ut från sidan på fotobåset. I Paketet ingår också ett paraply med ljuskälla så att ni får bra ljus vid fotograferingen.

Spegel Photo-booth

Detta photobooth är en spegel variant, där det sitter en touchskärm bakom själva spegeln som ger instruktioner. Naturligtvis använder vi en riktig systemkamera från Canon DLSR 2000D med ett 18-55 mm lins. I paketet ingår en professionell fotoskrivare från Hiti P525L med upp till 1000 utskrivningar.

Väldigt lättskött photobooth där upplysningen sitter i ramen på detta photobooth. Allt styrs ifrån den inbyggda 21.5 touchskärmen som sitter bakom spegeln. Perfekt och väldigt proffsigt photobooth för dig som ska gifta dig, ha event eller annan tillställning där du vill ha bra, professionellt men lättskött fotobås.

Backdrop till fotobåset

Vi har flera olika backdrops till våra fotobås, dessa ingår i hyra när du bokar ett fotobås av oss. Vi kan också hyra ut backdrops separat om du inte vill hyra photobooth av oss. Hör av er till oss med vad ni önskar att hyra för bakgrundsdekoration.

När ni bokar fotobås av oss så frågar vi er vilken backdrop ni skulle vilja ha med i paketet. Ni har då 4 olika populära bakgrunder att välja på till erat paket.

Props till photobooth

Naturligtvis har vi massa olika “rekvisita” till våra photobooths. Dessa är väldigt uppskattade tillbehör att ha på sina foton. När du hyr ett photobooth av oss så ingår en hel låda med massa olika varianter.

Dessa hyr vi dock inte ut separat, utan bara dem som hyr fotobås av oss kan hyra dessa. Vi har flera olika teman där en del passar bättre på bröllop, medans andra passar bättre på event, firmafester och födelsedagsfester.

01 Hämta upp

När du ska hyra photobooth av oss bokar du dem via Hygglo, sedan bestämmer vi när & vart du ska hämta upp sakerna I Karlstad.

02 Använd

Använd det du har hyrt utav oss, och har du några funderingar på hur du ska få sakerna att fungera så kan du alltid slå oss en singnal  över telefon.

03 Lämna tillbaka

När uthyrningen har gått ut, möts vi upp på avtalad plats & tid för återlämning. Vi går då  gemensamt igenom sakerna för att se så att dem är hela.

OBS: All våran uthyrning av fotobås/photobooth utgår från Karlstad. Om vi inte har kommit överens om något annat så hämtas erat photobooth med tillbehör hos oss i Karlstad. Vi hyr även ut till företag och privatpersoner över hela Värmland, där vi i vissa fall har möjlighet att köra ut och montera ihop det ni hyrt av oss. Vid utkörning och montering tar vi extra betalt, beroende på vart i Värmland det är. För att se våra priser till olika städer så kan ni besöka våra sidor för: Karlstad, Karlskoga, Arvika, Kristinehamn, Hammarö, Säffle, Sunne, Kil, Torsby, Hagfors, Forshaga, Filipstad, Årjäng, Grums, Eda, Storfors och Munkfors!