Hoppa till innehåll
Hem » DreamFilm

DreamFilm

  DREAMFILM STREAMING

  Vi visar dig hur du ser på filmer & TV kanaler via livestreams på internet med dreamfilm.

  Vad är dreamfilm?

  Dreamfilms-live-streamDreamfilm är en streaming tjänst som öppnade upp i början 2010, och var i flera år en utav Sveriges mest besökta streaming tjänster för filmer. Det som gjorde att väldigt många  snabbt börja använda tjänsten var att man inte behövde ladda ner något, vilket vid den tidpunkten var helt olagligt. Men med dreamfilms så slapp man ladda ner något, vilket gjorde det lagligt eftersom att man inte skapade en digital kopia som användare.

  Tyvärr så tog myndigheter till slut tag i detta också, och man tvingade ner flera stora tjänster som dreamfilm, Swefilmer och FMovies. Flera utav ägarna till sajter som dreamfilm blev hotade att hamna i extremt kostsamma rättstvister, vilket fick dem att stänga ner sina tjänster i sin helhet.

  Utbudet på dreamfilm?

  Dreamfiilm har tyvärr inget utbud av nya filmer längre, då man har fått stänga ner sin verksamhet efter hot om rättstvister. Detta betyder alltså att du inte längre kan se vare sig på film, serier eller barnfilmer via tjänsten längre. Det har dock dykt upp många nya tjänster för sedan man stängde ner, och populärast idag är det som kallas för iptv. detta är en tjänst som till skillnad från dreamfilm, också har alla TV-kanaler från hela världen i live stream.

  Utöver detta finns också liknande tjänster till dreamfilm så som Streamtajm, och PopCorn Time. På dessa tjänster kan du också se massa filmer, men vi tycker att IPTV alternativet är betydligt bättre. Du har många fler filmer att välja på, och du har alla kanaler från hela världen. Det betyder också att du kan se på all sport från hela världen, vilket du aldrig har kunnat göra via dreamfilm och liknande tjänster.

  Hur använder jag dreamfilms?

  Dreamfilms går tyvärr inte inte längre att använda då man stängde ner sina tjänster för några år sedan, men det finns liknande tjänster som dreamfilms idag. Dessa är helt olagliga och får inte användas på ett skolparty, och man måste vara försiktig så man inte hamnar i en copyright tvist. våran favorit av dessa är det som kallas för IPTV, vilket har överlägset störst utbud. Du får också alla svenska tv-kanaler, och alla utländska tv-kanaler från hela världen. Detta betyder att du både kan se 10.000 tals VOD (Video On Demand) filmer, och live tv från hela världen.

  Detta kostar dig dock ett par hundra om året för tjänsten, och du måste köpa till en VPN tjänst för att skydda dig för några hundra till per år. Men å andra sidan kan du se filmer, sport och alla tv-kanaler dygnet runt utan lagg, och kan också säga upp ditt vanliga TV-abonnemang. Då sparar du pengar och har betydligt fler tv-kanaler. Dessa kan du se på din smart-tv, mobil och alla andra smarta enheter. Så i slutändan så kom det tjänster som var bättre än dreamfilms, så piraterna vann ännu en gång!

  Risker med att använda dreamfilm?

  Dreamfilm och liknande tjänster är olagliga och använda, vilket också betyder att du måste se till att skydda dig när du använder dem. Du riskerar annars att hamna i en rättstvist med risk för att få miljonbelopp i böter för att använt dig av pirat kopierat material. Lättaste sättet att skydda sig är att använda sig utav en VPN tjänst så som NordVPN, vilket ser till att göra dig helt anonym. På så vis kan ingen se vad du använder ditt internet till, så du kan göra precis vad du vill helt anonymt på nätet. Läs mer om hur bästa VPN tjänsten fungerar på VPN-tjänstens hemsida!

  Förvandla din filmkväll med Dreamfilms: En kombination av kvalitet och atmosfär

  Filmkvällar kan vara hjärtliga sammanhang fulla av skratt, spänning och glädje. Tack vare streamingtjänsten Dreamfilms kan du nu förbättra dessa stunder genom att inkludera högtalare, discolampor och partytält.

  Dreamfilms: Din portal till en värld av filmer

  Dreamfilms har etablerat sig som en populär plattform för att streama filmer av alla genrer. Med dess stora urval av filmer kan du alltid hitta något för varje smak, vare sig det gäller action, drama, komedi eller romantik. Oavsett vilken film du väljer, kan du förbättra din upplevelse genom att förstärka ljudet, ljuset och atmosfären i din tittarmiljö.

  Förstärk filmens ljudvärld med Ljudljus

  Med rätt ljudsystem kan du fördjupa dig i filmens ljudvärld och göra din filmkväll ännu mer minnesvärd. Att hyra professionella högtalare från Ljudljus kan dramatiskt förbättra ljudkvaliteten, vilket skapar en mer omslutande och intensiv upplevelse.

  Skapa rätt atmosfär med Discolampa

  Att se på film handlar inte bara om vad du hör, utan också om vad du ser. Med rätt ljussättning kan du skapa en atmosfär som matchar filmens stämning. Med hjälp av Discolampa kan du hyra discolampor som ger din filmkväll den extra gnistan. För att krydda stämingen lite extra så kan du kolla på TV, filmer och serier i sovrummet. Ska du göra det så kan en bra säng vara något som är värt att inestera lite pengar i, förslagsvis en ställbar säng. Via en hemsida som heter KopSang.se kan du få massa tips och råd om många olika typer utav sängar, och läsa deras guide i bästa sängen just nu. Så vad kan bli fel med en bra säng, och en bra film!

  Skapa en unik filmupplevelse med Partytalts och Hyrpartytalt

  Om du vill ta din filmkväll till nästa nivå, varför inte skapa en utomhus bioupplevelse? Med partytält från Partytalts eller Hyrpartytalt, kan du skapa en skyddad miljö för att njuta av din film under stjärnorna. Det är en perfekt lösning för att göra din filmkväll mer minnesvärd och unik.