Hoppa till innehåll
Hem » 15-årskalas: 10 Roliga Teman, Lekar och Tips för Ett Minnesvärt Kalas

15-årskalas: 10 Roliga Teman, Lekar och Tips för Ett Minnesvärt Kalas

  15-årskalas

  Välkommen till Kalasbra.se! Om du planerar ett spännande 15-årskalas för ditt barn, har du kommit till rätt ställe. Vi är här för att hjälpa dig att skapa ett fantastiskt kalas med massor av skratt och minnen att bära med sig. Läs vidare för att upptäcka 10 roliga teman, lekar och värdefulla tips för ett lyckat 15-årskalas!

  Tema 1: Superhjältar i aktion Låt festen bli en hyllning till ditt barns favorit superhjältar. Bjud in gästerna att klä ut sig och delta i olika superhjälteaktiviteter. Besök Partykungen.se och Kalaslagret för att hitta fantastiska maskeradkläder och dekorationer.

  Tema 2: Mystiskt maskeradparty Skapa en aura av mystik med ett maskeradparty. Låt gästerna klä ut sig och gissa varandra. Besök Partykungen.se och Partyhallen.se för ett brett utbud av maskeradkläder och accessoarer.

  Tema 3: Strandfest Ta sommaren till kalaset och ordna en strandfest inomhus. Skapa en simbassäng med hjälp av uppblåsbara poolleksaker och dekorera med tropiska temaelement. Besök Partykungen.se för att hitta passande dekorationer och tillbehör.

  Tema 4: Hollywood glamour Låt gästerna få en smak av kändislivet genom att arrangera ett Hollywood-temakalas. Skapa en röd matta vid ingången och anlita en fotobås för att fånga minnesvärda ögonblick. Besök Partykungen.se och Kalaslagret för att hitta glamorösa dekorationer.

  Tema 5: Retrofest Res tillbaka i tiden med ett retrotema. Dekorera med färgglada diskokulor, lava lampor och ikoniska musikaffischer. Besök Partyhallen.se för att hitta rätt dekorationer för att skapa en nostalgitripp.

  Tema 6: Spelkväll Förvandla ditt hem till en spelhall och låt gästerna njuta av en kväll full av brädspel, kortspel och videospel. Skapa turneringar och dela ut priser till vinnarna. Besök Partykungen.se för att hitta passande dekorationer och priser.

  Tema 7: Äventyr i djungeln Ta med djungeln till ditt 15-årskalas genom att arrangera ett äventyrstema. Dekorera med tropiska växter och skapa en skattjakt där gästerna får leta efter gömda skatter. Besök Partyhallen.se för att hitta lämpliga dekorationer och leksaker.

  Tema 8: Tidsresan Ge gästerna en resa genom historien med ett tidsresetema. Skapa olika stationsområden som representerar olika tidsepoker och låt gästerna utforska dem. Besök Partykungen.se och Kalaslagret för att hitta passande kläder och dekorationer för varje epok.

  Tema 9: Science Fiction Låt gästerna utforska en värld av rymdfärder och framtida äventyr. Skapa en futuristisk atmosfär med hjälp av neonfärger och tekniska rekvisita. Besök Partyhallen.se för att hitta inspirerande dekorationer och kostymer.

  Tema 10: Karaokefest Låt gästerna bli stjärnor för en kväll genom att arrangera en karaokefest. Hyr en karaokeanläggning från Ljudljus.se eller Hyratillfest.se för att skapa den perfekta stämningen. Besök Partykungen.se för att hitta roliga dekorationer som passar till festen.

  Nu när vi har valt ett tema, låt oss inte glömma de roliga lekarna som kan höja stämningen på kalaset. Här är 10 lekar som passar perfekt för ett 15-årskalas:

  1. Musikstolen – Gästerna dansar runt stolar medan musiken spelas och försöker hitta en ledig stol när musiken stannar.
  2. Sanning eller konka – Spännande frågor och spännande utmaningar får gästerna att skratta och lära känna varandra bättre.
  3. Fotohjakt – Skapa en lista med föremål eller scener att fotografera och låt gästerna tävla om vem som kan samla de mest kreativa bilderna.
  4. Minute to Win It – Utmana gästerna med snabba och roliga utmaningar som de måste klara på en minut.
  5. Gissa låten – Spela en kort sekvens av en låt och låt gästerna tävla om att gissa vilken låt det är.
  6. Modevisning – Låt gästerna visa upp sina talanger på catwalken med egendesignade kläder och accessoarer.
  7. Skattjakt – Skapa en spännande skattjakt där gästerna måste lösa ledtrådar för att hitta gömda belöningar.
  8. Hoppa ballonger – Gästerna tävlar om att poppa så många ballonger som möjligt genom att sätta sig på dem.
  9. Karaoke-tävling – Låt gästerna sjunga sina favoritlåtar och utse en vinnare baserat på publikens reaktioner.
  10. Sudda bort – Rita bilder eller ord på whiteboardtavlan och tävla om att sudda bort dem så snabbt som möjligt.

  Innan kalaset är det viktigt att tänka på några saker för att göra det så lyckat som möjligt:

  1. Planera i förväg: Skapa en tidsplan och en lista över allt du behöver för att undvika stress på kalasets dag.
  2. Budgetera: Använd våra tips längre ner för att spara pengar och planera kalaset inom din budget.
  3. Gästlistan: Se till att bjudningslistan inkluderar ditt barns närmaste vänner och andra som kommer att bidra till en rolig atmosfär.
  4. Mat och dryck: Tänk på att välja mat och dryck som passar temat och gästernas preferenser.
  5. Underhållning: Förbered roliga lekar och aktiviteter som passar åldersgruppen och temat för kalaset.

  Efter kalaset finns det också några viktiga saker att tänka på:

  1. Tacka gästerna: Skicka tackkort eller meddelanden till gästerna för att visa din uppskattning.
  2. Städa upp: Ta dig tid att städa upp efter kalaset och återställa ditt hem till sitt ursprungliga skick.
  3. Utvärdera: Fråga ditt barn och gästerna om deras upplevelse för att få feedback och förbättra framtida kalas.

  Nu till det roliga – hur man sparar pengar på ett 15-årskalas! Här är fem tips för att komma undan billigare:

  1. DIY-dekorationer: Gör egna dekorationer med hjälp av material du redan har hemma eller leta efter inspiration på Kalasbra.se.
  2. Gör-det-själv-lekar: Skapa dina egna lekar och utmaningar med hjälp av enkla hushållsföremål istället för att köpa dyra spel.
  3. Mat och dryck: Gör en buffé med hemlagad mat istället för att anlita cateringtjänster. Bjud in gästerna att ta med sig en maträtt var för att minska kostnaderna.
  4. Digitala inbjudningar: Skicka inbjudningar via e-post eller sociala medier istället för att köpa och skicka fysiska kort.
  5. Hyra istället för att köpa: Istället för att köpa dyra ljud- och ljusanläggningar kan du hyra dem från Hygglo.se och Ljudljus.se. Behöver du mer utrymme? Hyr ett partytält från Hyrpartytalt.se eller Hygglo.se eller köp ett från Hemfint.se för att skapa extra plats för ditt kalas.

  Kom ihåg att du kan hitta fantastiska festtillbehör och maskeradkläder på Partykungen.se, Partyhallen.se och Kalaslagret. Besök deras hemsidor för att utforska deras breda sortiment och hitta precis det du behöver för ett lyckat 15-årskalas.

  Vi hoppas att du har fått massor av inspiration och idéer för ditt 15-årskalas! Glöm inte att besöka Kalasbra.se för att hitta ännu mer kalasrelaterad information och för att upptäcka fantastiska produkter och tips för att göra ditt kalas till en minnesvärd händelse. Lycka till och ha en fantastiskt rolig fest!