Hoppa till innehåll
Hem » Planera Ett Spännande 14-årskalas

Planera Ett Spännande 14-årskalas

  14-årskalas

  Välkomna till Kalasbra.se, er personliga kalasexpert! När ert barn blir 14 år är det en viktig milstolpe. Men att planera ett 14-årskalas kan kännas som att balansera på en lina – det är inte längre småbarn, men ändå inte riktigt vuxna. Därför är vi här för att dela med oss av våra bästa tips och tricks för att skapa ett oförglömligt kalas för er tonåring!

  10 Riktigt Roliga Teman för 14-årskalaset

  1. Filmnatten: Vilket är bättre än att ha alla sina favoritfilmer med sina vänner? Skapa en biosalong hemma med popcorn och godis från Partykungen.se.
  2. Sportturnering: För sportälskare, kan ett kalas med fokus på favoritsporten vara perfekt. Hyra ett sportcenter eller förvandla trädgården till en fotbollsplan.
  3. Vetenskapligt parti: Uppmuntra vetenskaplig fascination genom att skapa experiment och intressanta uppdrag. Glöm inte skyddsglasögonen!
  4. Kreativt konstparti: Låt barnens konstnärliga talanger skinna igenom. Tillhandahålla målarutrustning och lät dem skapa egna mästerverk.
  5. Gaming-maraton: För tonåringar som älskar videospel, varför inte arrangera ett gaming-maraton? Hyr extra konsoler och spel från Hygglo.se för att skapa en unik upplevelse.
  6. Skattjakt: Skapa en spännande skattjakt, i hemmet eller utomhus. Barnen kommer att älska att lösa ledtrådar och hitta skatten.
  7. Pyjamasparty: Ett klassiskt pyjamasparty med roliga spel, filmer och god mat är alltid en hit.
  8. Modevisning: För modemedvetna tonåringar, varför inte arrangera en modevisning? Besök Partyhallen.se för att köpa roliga och trendiga maskeradkläder.
  9. Bakning och Matlagning: Skapa en kulinarisk upplevelse där barnen kan testa sina matlagnings- och bakningsfärdigheter. Använd recept från Kalasbra.se för enkla och läckra maträtter.
  10. DJ party: Skapa en feststämning med egen DJ. Hyra discolampor, ljudsystem och annan festutrustning från Ljudljus.se eller Hyratillfest.se.

  Varför inte köpa passande inbjudningskort, tallrikar, ballonger och andra festtillbehör för er valda kalastema från Partykungen.se eller Partyhallen.se? Det kommer säkert att göra ert kalas extra speciellt!

  10 Roliga Lekar för 14-årskalaset

  1. Musikstolar: En klassisk lek som alltid är en hit på kalas.
  2. Karaoke: Hyra en karaokemaskin från Hygglo.se och låt gästerna visa sina sångtalanger.
  3. Skattjakt: Skapa en spännande skattjakt, med ledtrådar som leder till en hemlig skatt.
  4. Dance-off: Skapa ett dansgolv med discolampor och ljudsystem från Ljudljus.se, och låt barnen visa sina dansrörelser.
  5. Charader: En rolig och engagerande lek som fungerar perfekt för alla åldrar.
  6. Twister: Ett annat klassiskt spel som alltid är populärt på kalas.
  7. Tärningsbingo: Skapa ett roligt spel med tärningar och bingo. Allt du behöver är papper, penna och några tärningar.
  8. Fotbollsturnering: För fotbollsälskare, varför inte skapa en liten turnering i trädgården?
  9. Femkamp: Skapa en rolig femkamp med olika utmaningar.
  10. Taco-night: Låt barnen skapa sina egna tacos. En rolig och engagerande lek som också resulterar i en läcker måltid.

  Vi hoppas att dessa tips hjälper er att skapa det perfekta 14-årskalaset! Men glöm inte att besöka Kalasbra.se för mer inspiration och tips. Vi är här för att göra ert kalas till en oförglömlig upplevelse!