Hoppa till innehåll
Hem » 10-årskalas: Roliga Teman & Lekar för det Perfekta Barnkalaset

10-årskalas: Roliga Teman & Lekar för det Perfekta Barnkalaset

  10-årskalas

  Välkommen till Kalasbra.se, din ultimata guide för barnkalas! Idag dyker vi rakt in i världen av 10-årskalas – en milstolpe som förtjänar en riktigt bra fest. Häng med oss när vi delar med oss av roliga teman, lekar, viktiga saker att tänka på och budgetvänliga tips.

  Tio Roliga Teman för 10-årskalas

  1. Superhjältetema: Bjud in gästerna till en värld fylld av superhjältar. På Partykungen.se och Partyhallen.se hittar du passande maskeradkläder och dekorationer. Glöm inte att varje superhjälte behöver sin egen cape!
  2. Prinsessa/Fairytale-tema: Låt drömmarna bli verklighet med ett sagotema där varje deltagare kan klä ut sig till sin favoritprinsessa eller sagokaraktär.
  3. Sporttema: Perfekt för den sportiga 10-åringen! Välj barnets favoritsport eller ha en mini-olympiad med flera olika sporter.
  4. Harry Potter-tema: En värld full av trollkarlar och magi. Köp trollstavar från Kalaslagret och skapa ditt eget Hogwartsskola hemma.
  5. Djungeltema: Upplev äventyret med en vild djungelfest! Ballonger och andra tillbehör med djurtema finns att hitta på Partyhallen.se.
  6. Rymdtema: Skapa en galax fylld med stjärnor och planeter. Detta tema går hand i hand med partyljusen från Partykungen som ger en extra stjärnhimmel.
  7. Cirkustema: Håll en rolig dag med clowner, jonglering och popcorn!
  8. Pirattema: Segla ut på de sju haven med ett roligt pirattema. Skattkartor och sjörövarhattar är ett måste!
  9. Disco-/Musiktema: Skapa en riktig discokänsla med coola discolampor och musik. Du kan hyra ljud och discolampor från Ljudljus.se och Hyratillfest.se.
  10. Baktema: Varför inte baka tårtan tillsammans? Ett baktema kan bli en rolig och lärorik upplevelse för alla.

  Tio Roliga Lekar för 10-årskalas

  1. Säckhoppning: En klassiker som aldrig går ur tiden. Kan göras med en twist, varför inte som superhjältar eller prinsessor?
  2. Skattjakt: Passar perfekt till pirat- eller djungeltemat. Göm skatter runt huset eller i trädgården och låt äventyret börja!
  3. Charader: Roligt och engagerande. Varje barn får agera ut ett ord och de andra ska gissa vad det är.
  4. Dansstopp: Perfekt för disco-temat. När musiken stannar ska alla frysa, den som rör sig är ute.
  5. Stafettlopp: Detta går bra ihop med sporttemat. Dela upp barnen i lag och låt tävlingen börja!

  Ovan är bara början! Vi kommer fortsätta med fler lekar, tips att tänka på inför och efter kalaset, samt budgetvänliga tips i kommande delar av artikeln. Så stanna kvar och följ med oss på detta festliga äventyr! Vi på Kalasbra.se är här för att se till att ditt 10-årskalas blir kalasbra!