Hoppa till innehåll
Bubbelmaskin
Bubbelmaskin

SÅPBUBBELMASKIN KÖP BÄSTA & BILLIGAS BUBBELMASKIN HÄR!

Vi på kalasbra har testat många olika “bubbelmaskiner” så vi har skrivit en artikelm om dem. Här kan du läsa om vad man ska tänka på när man ska köpa & använda sig utav såpbubbelmaskiner på kalas & fester.

Barnkalas bubbelmaskin Läs mera

Bästa såpbubbelmaskinen Läs mera

Coolt såpbubbel gevär Läs mera

Billig Bubbel maskin Läs mera

KÖP BUBBELMASKIN

Bor du utanför Karlstad & inte kan hyra av oss, köp såpbubbelmaskin här då!

Tips & fakta om såpbubbelmaskiner

Kul, festligt och magiskt – det är vad du får när du inkluderar en såpbubbelmaskin i ditt evenemang. Välkommen till Kalasbra.se, er tillförlitliga festexpert. Vi kommer att dyka djupt ner i den glittrande världen av såpbubbelmaskiner, ett nöje för både stora och små! En såpbubbelmaskin är en rolig och spännande apparat som skapar hundratals, ja kanske till och med tusentals, av såpbubblor i minut. Det är den ultimata prylen för att ge ditt evenemang en extra piff. Allt du behöver göra är att fylla maskinen med såpvatten, slå på den och se magin skapa stämning.

Så använder du en såpbubbelmaskin:

För att använda en såpbubbelmaskin, följ dessa steg:
 1. Fyll maskinen med såpvatten – det brukar komma med i förpackningen, men du kan också göra din egen blandning hemma.
 2. Anslut maskinen till strömkällan.
 3. Slå på maskinen och se den fylla luften med härliga bubblor.
Barnälskare och barn på hjärtat kommer att njuta av den visuella festen av såpbubblor som fyller luften. Och låt oss inte glömma, en såpbubbelmaskin är inte bara för barnkalas – den kan också sätta en lekfull ton på vuxenfester och bröllop. Vi på Kalasbra.se har testat många olika varianter av bubbelmaskiner och funnit att bästa stället att köpa en sådan är Partykungen.se. Med en rad olika modeller till rimliga priser, är de vårt toppval när det gäller att skapa festlig atmosfär med bubblor.

Roliga lekar på festen / kalaset med såpbubbelmaskin:

Nu när vi har etablerat det fantastiska med såpbubbelmaskiner, låt oss dyka in i våra top 10 lekideér för att inkludera en såpbubbelmaskin i ditt evenemang. Lekarna vi föreslår passar utmärkt för födelsedagsfester, barnkalas, och ja, även bröllop!
 1. Såpbubbeljakt: Enkel men rolig. Tänd bubbelmaskinen och låt barnen (eller vuxna!) jaga och spränga bubblorna.
 2. Bubbelstafett: Dela upp deltagarna i lag. Varje lagmedlem ska fånga en bubbla på en tallrik eller en annan plan yta och bära den till en bestämd punkt utan att den spricker.
 3. Bubbelkonst: Ge deltagarna stora papper och kritor. De ska fånga bubblor på pappret och skapa konstverk av de färgglada mönstren som bildas när bubblorna spricker.
 4. Största bubblan: Den här leken är precis vad den låter som. Varje deltagare får en tur att blåsa den största bubblan de kan. Den som blåser den största bubblan vinner.
 5. Bubbel dans: Slå på favoritmusiken och bubbelmaskinen och låt alla dansa med bubblorna. Perfekt för att få upp stämningen!
 6. Göm och sök med bubblor: En vuxen döljer sig med bubbelmaskinen. Barnen letar efter den “bubblande” vuxna genom att följa spåret av bubblor.
 7. Fotograferingsutmaning: Deltagarna får i uppdrag att fotografera den mest kreativa bilden med bubblorna. Vinnaren utses av en jury eller genom röstning.
 8. Bubbelringar: Sätt upp stora plast- eller papperringar och låt deltagarna springa igenom dem medan bubblor svävar omkring. För extra utmaning kan du göra det till en hinderbana.
 9. Bubbeltecken: Ge varje deltagare eller lag ett ord eller en mening att bilda med sina bubblor. Använd antingen antalet bubblor eller formen av bubblorna för att skapa bokstäverna.
 10. Kung eller Drottning av Bubblor: Leken går ut på att klä den utvalda “kungen” eller “drottningen” i så många bubblor som möjligt inom en viss tid.
 11. Bubbelboll: Använd en pingisboll eller annan lätt boll. Deltagarna får i uppgift att hålla bollen flytande med hjälp av såpbubblorna.
 12. Bubbel-estafett: Deltagarna står i en linje medan bubbelmaskinen sprutar ut bubblor. De ska fånga en bubbla och föra den till nästa deltagare i laget utan att bubblan spricker.
 13. Bubbelmålning: Låt bubblorna från maskinen landa på ett papper. När de spricker kommer de att lämna ett unikt mönster på papperet. Varje deltagare får sedan tolka och fullfölja målningen på sitt eget sätt.
 14. Bubbelräknare: Hur många bubblor kan du spränga på en minut? En kul tävling som kan göras i lag eller individuellt.
 15. Bubbelkaraoke: Medan deltagarna sjunger sina favoritlåtar, skapas en härlig atmosfär runt dem med bubblor från bubbelmaskinen.
Fortsätt att fylla ditt evenemang med bubblor och skratt. Med rätt såpbubbelmaskin kan du skapa minnesvärda och roliga ögonblick för alla dina gäster. Så varför vänta? Låt festen börja med Kalasbra.se – din pålitliga festexpert. För mer tips och råd, titta in på vår hemsida. Vi hjälper dig att skapa det ultimata kalaset!