Hoppa till innehåll

ANLITA

HUNDVAKT

Varmt välkomna till Kalasbra.se! Som festexperter vet vi hur viktigt det är att allt faller på plats för att skapa minnesvärda och trevliga tillställningar. Men vad gör man när man står inför dilemmat att behöva lämna sin älskade hund ensam när man ska på bröllop eller fest?

Oroa dig inte, vi har lösningen! I denna artikel kommer vi att dela med oss av våra bästa tips om hur du kan anlita en hundvakt eller hunddagis för att se till att din hund är i trygga händer medan du njuter av festligheterna. Så låt oss dyka in och ta reda på hur du kan göra både din hund och dig själv lyckliga!

Längst ner på sidan hittar du massa länkar till olika städer i Sverige som du kan anlita bra och duktiga hundvakter & hunddagis ifrån.

Hundvakt

TIPS FÖR DIG SOM SKA ANLITA HUNVAKT / HUNDDAGIS NÄR DU ÄR PÅ FEST

 1. Planera i förväg: När du vet att du kommer att behöva anlita en hundvakt eller hunddagis, se till att planera i förväg. Detta ger dig gott om tid att undersöka och hitta den bästa lösningen för din hund.

 2. Gör din research: Ta reda på information om olika hundvakter och hunddagis i ditt område. Läs recensioner och rekommendationer för att få en uppfattning om deras rykte och kvalitet på tjänsterna de erbjuder.

 3. Besök platsen: Om möjligt, besök hundvaktens eller hunddagisets plats personligen för att se hur den ser ut och hur hundarna där trivs. Det är viktigt att din hund känner sig bekväm och säker på platsen.

 4. Kontrollera licens och försäkring: För att säkerställa att du lämnar din hund i trygga händer, kontrollera att hundvakt eller hunddagis har de nödvändiga licenserna och försäkringarna. Detta ger dig extra trygghet.

 5. Fråga om rutiner och schema: Ta reda på hur hundvakten eller hunddagiset hanterar rutiner för utfodring, promenader och social interaktion. Det är viktigt att din hund får kontinuitet och en strukturerad miljö.

 6. Bekanta hunden med hundvakten: Om möjligt, arrangerar ett introduktionsmöte mellan din hund och den potentiella hundvakten. På så sätt kan du se hur de interagerar och om de klickar.

 7. Ge viktig information: Se till att förse hundvakten eller hunddagiset med all nödvändig information om din hund, såsom allergier, medicinska tillstånd och preferenser. Detta hjälper dem att ta hand om din hund på bästa sätt.

 8. Testa det först: Innan du lämnar din hund för en längre tid, prova att lämna den hos hundvakten eller hunddagiset för en kortare period. Det ger dig möjlighet att se hur din hund reagerar och anpassar sig till den nya miljön.

 9. Fråga om uppdateringar: Var inte rädd för att fråga hundvakten eller hunddagiset om regelbundna uppdateringar om din hunds välbefinnande. Det kommer att lugna dina nerver och du kan njuta av festen med vetskapen om att din hund mår bra.

 10. Förbered hundens saker: Innan du lämnar din hund, se till att förbereda alla nödvändiga saker, såsom mat, leksaker, säng och eventuella mediciner. Detta kommer att göra övergången lättare för både hunden och hundvakt/hunddagis.


Det var de tio viktiga tipsen för att anlita en hundvakt eller hunddagis när du är upptagen med att fira. Men vad sägs om att göra det till ett budgetvänligt alternativ också? Här kommer fem bonus tips för att spara pengar:

 1. Ta hjälp av vänner och familj: Innan du bokar en hundvakt eller hunddagis, fråga vänner eller familj om de skulle kunna hjälpa till att ta hand om din hund under festen. Detta kan vara ett bra sätt att spara pengar och samtidigt involvera dem i firandet.

 2. Byt tjänster: Om du har en vän eller granne som också behöver hundpassning vid en annan tidpunkt, kan ni byta tjänster. Du kan ta hand om deras hund när de behöver det, och de kan hjälpa dig med din hund under ditt evenemang.

 3. Erbjud en deal: Förhandla med hundvakt eller hunddagis om en specialpris eller rabatt, speciellt om du planerar att använda deras tjänster regelbundet eller under en längre tid.

 4. Grupparrangemang: Om flera personer i ditt vänkrets också behöver hundpassning, kan ni organisera ett gemensamt arrangemang och dela på kostnaderna för en hundvakt eller hunddagis. Detta kan göra det billigare för alla inblandade.

 5. Titta efter specialerbjudanden: Håll utkik efter specialerbjudanden eller kampanjer från hundvakter eller hunddagis. De kan erbjuda rabatter under vissa perioder eller för specifika evenemang.

Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att hitta en pålitlig och prisvärd lösning för din hund när du är upptagen med att fira. Kom ihåg att en lycklig hund gör för en lycklig fest! Glöm inte att besöka Kalasbra.se för fler tips och inspiration om hur du skapar fantastiska fester och minnesvärda evenemang. Festa på och ta hand om din fyrbenta vän samtidigt!

ANLITA HUNDVAKT & HUNDDAGIS I FÖLJANDE STÄDER