Hoppa till innehåll
Hoppborg

SKA DU HA PARTY? Nu kan du hyra party-tillbehör & partyprylar!

Vi på kalasbra hyr ut massvis utav roliga saker att göra på festen & partyt. Vi har våran uthyrning utav partytillbehör i Karlstad. Nedan kan du se vad du kan hyra för partyprylar!

Rökmaskin Rökmaskin

PARTY TÄLT Partytält

PA System PA System

Disco lampor Partyljus

Hopfällbart bord Hopfällbara bord

Dj mixer Dj prylar

Trådlösa mikrofoner Trådlösa mikrofoner

UV lampa UV lampor

SÅ hyr du utav oss: Att hyra av oss är enkelet!

Allt vi hyr ut finns på Hygglo.se, där du också kan se vad det kostar att hyra våra saker. Där kan du också se när sakerna är lediga för uthyrning & boka dem direkt via Hygglo’s app eller hemsida. Allt du hyr är alltid försäkrat upp till 30.000 kr.

01 Hämta upp

När du ska hyra partyprylar av oss bokar du dem via Hygglo, sedan bestämmer vi när & vart du ska hämta upp sakerna I Karlstad eller Grums.

02 Använd

Använd det du har hyrt utav oss, och har du några funderingar på hur du ska få sakerna att fungera så kan du alltid slå oss en singnal  över telefon.

03 Lämna tillbaka

När uthyrningen har gått ut, möts vi upp på avtalad plats & tid för återlämning. Vi går då  gemensamt igenom sakerna för att se så att dem är hela.

HÄR KAN DU HÄMTA UPP SAKERNA I KARLSTAD & GRUMS:

Ring till oss:

+46707274126

Maila till oss:

kontakt@kalasbra.se

WhatsAPP

+46707274126

HERRHAGEN KARLSTAD

GRÄSDALEN KARLSTAD

Coop GRUMS

Om att hyra partyprylar

Att hyra partyprylar utav oss, eller någon annan har flera fördelar. Du slipper bland annat att köpa alla sakerna själva, vilket kan bli kostsamt ofta. Ska du bara använda sakerna för en fest, så varför köpa när du kan hyra? Du slipper också böket med att leta rätt på vad du ska ha för saker. och slipper springa på posten för att hämta ut det du har köpt. Du kan också få tips och trix på hur du kan förbättra festen med olika partytillbehör, utav någon som vet hur man använder sakerna. Vi har naturligtvis testat alla våra saker som vi erbjuder uthyrning på, så vi vet vad det är vi pratar om.

Hyr partytillbehör för miljöns skull

Genom att du hyr partytillbehör istället för att köpa eget, ser du också till att göra miljön en stor tjänst. Vi lever i en konsumtions kultur, där många köper mycket mer anv vad dem faktiskt behöver. I många fall behöver man faktiskt inte köpa partysaker som man bara ska använda en enda gång, då kan man faktiskt hyra istället. Din plånbok kommer att tacka dig, och miljön kommer att tacka dig!

Billigare med uthyrning

Uthyrning av partyutrusting är för det allra mesta betydligt billigare för dig, än att springa och köpa alla saker själv. Naturlivis finns det undantag där det kan vara värt att köpa sakerna själv, om man planerar att använda sakerna många gånger i framtiden. Men för det mesta så måste du använda sakerna ca 10 gånger för att tjäna in pengarna som du annars skulle lagt i uthyrningsavgift.

Smidig upphämtning i Karlstad & Grums

När du hyr utav oss kan vi erbjuda smidig upphämtning och avlämning på flea platser i Karlstad, men även i Grums. Vi bor och jobbar i både Karlstad och Grums, men kan också många gånger till och med erbjuda utkörning av sakerna i Värmland. Vi åker runt mycket i Värmlands län för hockeymatcher med grabben, och är ofta i städer så som Hammarö, Kil, Säffle, Åmål osv. Vill du ha hjälp med utkörning så kontakta oss innan.