Hoppa till innehåll

BOKA

CAMPING

Hej festfixare! Vi på Kalasbra.se vill att du ska ha det kalasbra när du arrangerar fest eller bröllop. Därför vill vi idag prata om något riktigt spännande – att boka camping och campingstugor till gästerna. Visst, det kanske låter lite otippat, men vi lovar att det kan vara en fantastisk upplevelse för alla inblandade!

Häng med oss när vi tar dig igenom tio viktiga saker att tänka på när du bokar campingstugor till ditt nästa stora event. Och eftersom vi vet att du vill ha det bästa men inte tömma plånboken, kommer vi också att dela med oss av våra fem bästa spartips för detta ändamål. Så spänn fast campingstolen och låt oss börja äventyret!

Längst ner på sidan hittar du också länkar till olika städer i Sverige som du kan boka campingstugor på åt dina festgäster.

Camping

Camping till Fest & Bröllop: 10 Viktiga Saker att Tänka på när man Bokar Campingstugor

1. Kapacitet: Först och främst behöver du förstå hur många gäster campingplatsen kan rymma. Tänk på antalet campingstugor, antalet personer per stuga, samt eventuell tillgång till tältplatser.

2. Läge: Undersök campingplatsens läge noggrant. Är det nära festplatsen? Finns det bra transportmöjligheter? Är det i en vacker naturmiljö som kommer att bidra till feststämningen?

3. Faciliteter: Även om vi älskar att “komma tillbaka till naturen”, behöver vi fortfarande vissa grundläggande bekvämligheter. Tänk på sådant som toaletter, duschar, tvättmöjligheter och kök.

4. Säkerhet: Verifiera att campingen har nödvändiga säkerhetsfunktioner som till exempel brandsläckare, första hjälpen-utrustning och väl upplysta områden.

5. Bokningspolicy: Det är viktigt att förstå campingsplatsens bokningspolicy. Kan du boka långt i förväg? Finns det någon avbokningspolicy?

6. Tillgänglighet: Se till att campingplatsen är lättillgänglig för alla dina gäster. Detta innebär att ta hänsyn till sådant som handikappanpassning och närhet till kollektivtrafik eller parkeringsmöjligheter.

7. Tillåten aktiviteter: Kolla upp vad som är tillåtet på campingplatsen. Får man till exempel ha musik efter en viss tid, och finns det utrymme för aktiviteter och lekar?

8. Recensioner: Inget ger en bättre inblick i en plats än tidigare gästers erfarenheter. Ta dig tid att läsa recensioner för att få en känsla för ställets atmosfär, service och bekvämligheter.

9. Pris: Visst, detta är givetvis en viktig faktor. Men kom ihåg, det billigaste alternativet är inte alltid det bästa. Du vill ha ett ställe som ger valuta för pengarna, inte bara ett lågt pris.

10. Extra tjänster: Många campingplatser erbjuder extra tjänster som kan vara till nytta för din fest eller ditt bröllop, som till exempel catering, städning eller organiserade aktiviteter.

Vi vet att festbudgeten kan bli stram, så här kommer några av våra bästa tips för att boka camping till fest och bröllopsgäster på ett ekonomiskt sätt:

Spartips 1: Gruppbokningar: Många campingplatser erbjuder rabatter för stora grupper. Se om du kan få ett bättre pris genom att boka många stugor på en gång.

Spartips 2: Off-peak tider: Genom att undvika högsäsong kan du ofta få lägre priser. Planera eventet under lågsäsong eller mitt i veckan för bästa möjliga besparingar.

Spartips 3: Ta med egna förråd: Om du kan, överväg att ta med egna förråd istället för att köpa på plats. Detta gäller för allt från mat och dryck till festdekorationer.

Spartips 4: Dela kostnaden: Om gästerna är villiga, överväg att dela kostnaden för campingstugorna. Det kan vara ett roligt och prisvärt alternativ till att boka hotellrum.

Spartips 5: Planera i förväg: Priserna kan gå upp ju närmare du kommer till datumet, så försök att boka så tidigt som möjligt för att säkra de bästa priserna.

Där har du det, våra tio tips för att boka camping till fest och bröllop, samt fem spartips för att göra det så budgetvänligt som möjligt. Förhoppningsvis känner du dig nu lite mer förberedd för detta kalasbra äventyr! Om du har fler frågor eller vill ha mer inspiration, tveka inte att besöka oss på Kalasbra.se. Vi är här för att hjälpa dig göra ditt nästa event till något riktigt minnesvärt. Tack för att du hängde med oss på denna campingtur i festplaneringens värld!

BOKA CAMPING  I FÖLJANDE STÄDER: