Hoppa till innehåll
Hem » 3-årskalas: Roliga teman och lekar för barnkalas | Kalasbra.se

3-årskalas: Roliga teman och lekar för barnkalas | Kalasbra.se

  3-årskalas

  Välkommen till Kalasbra.se, din ultimata guide till att skapa ett fantastiskt och minnesvärt 3-årskalas! Vi förstår att du vill göra kalaset till något alldeles extra, fyllt med skratt och glädje. Här kommer några roliga teman och lekar som kommer att sätta fart på festen och få både små och stora att njuta av dagen.

  1. Superhjältekalas: Ge ditt barn möjligheten att bli en riktig superhjälte på sin speciella dag! Låt Partykungen.se och Partyhallen.se hjälpa dig att hitta fantastiska maskeradkläder och accessoarer. Med superhjälte-temat kan du arrangera en hinderbana där barnen får klättra över hinder, lösa mysterier och rädda dagen. Se till att belöna dem med små priser och diplom för deras tapperhet!
  2. Djungelkalas: Ta med barnen på ett äventyr i djungeln! Med hjälp av Kalaslagret kan du skapa en sagolik atmosfär med ballonger, tallrikar och glas som passar perfekt till temat. Arrangera en skattjakt där barnen letar efter gömda djungeldjur och belöna dem med små gosedjur eller chokladmynt. Glöm inte att ha lite roliga djungelmusik i bakgrunden för att sätta stämningen!
  3. Prinsesskalas: Låt din lilla prinsessa få känna sig som en verklig kunglighet på sitt kalas! Partykungen.se och Partyhallen.se erbjuder ett fantastiskt urval av inbjudningskort, ballonger och festtillbehör för att göra dagen extra speciell. Anordna en prinsesstävling där barnen får klä sig i vackra klänningar och genomföra uppdrag för att bli den ädlaste av dem alla. Se till att varje prinsessa får en liten krona som minne av dagen!

  Nu när vi har pratat om roliga teman är det dags att titta på några underhållande lekar som kommer att hålla barnen engagerade och glada under kalaset:

  1. Hoppa som grodor: Markera start- och mållinjer och utmana barnen att hoppa som grodor från en linje till en annan. Den som når fram först vinner!
  2. Fiskdamm: Fyll en pool med vatten och placera små leksaksfiskar i den. Låt barnen fiska upp fiskarna med hjälp av små fisknät eller magnetiska fiskespön. Varje fisk kan ha en liten belöning på sig!
  3. Stoppdans: Spela musik och be barnen dansa runt. När musiken stannar måste de stå helt stilla. Den som rör sig utgår, och den sista som är kvar vinner!

  Kom ihåg att Partykungen.se och Partyhallen.se har allt du behöver när det gäller festtillbehör, inklusive passande inbjudningskort, talrikar och ballonger för ditt 3-årskalas. För att göra festen ännu mer minnesvärd kan du hyra ljud, discolampor och andra roliga saker från Hygglo.se och Ljudljus.se, eller kolla in Hyratillfest.se för att se deras fantastiska utbud.

  Och om du har platsbrist hemma behöver du inte oroa dig! Besök Hyrpartytalt.se och Hygglo.se för att hitta prisvärda partytält att hyra, eller kolla in Hemfint.se om du föredrar att köpa ett eget partytält.

  Vi hoppas att dessa tips och idéer har gett dig inspiration inför ditt 3-årskalas! Besök Kalasbra.se för ännu fler fantastiska idéer och guider för att skapa det bästa barnkalaset någonsin. Glöm inte att ha kul och njut av dagen tillsammans med ditt barn och gästerna!