Hoppa till innehåll
Hem » Skapa minnesvärda 12-årskalas med dessa roliga teman och lekar

Skapa minnesvärda 12-årskalas med dessa roliga teman och lekar

  12-årskalas

  Att fira ett 12-årskalas är en spännande händelse, inte bara för barnet men också för alla gäster. Detta är en tid när barn börjar ha tydligare preferenser och intressen, vilket kan återspeglas i val av kalastema och lekar. Oavsett om du planerar för en liten grupp nära vänner eller en större samling, har vi hos Kalasbra.se sammanställt en lista med roliga teman, lekar, och praktiska tips för att skapa ett minnesvärt 12-årskalas.

  10 roliga teman för 12-årskalas

  1. Äventyrsjakt: Med en skattkarta och ledtrådar kan gästerna utforska både inom- och utomhus i jakten på en dold skatt. Det är både spännande och roligt!
  2. Filmnatt: Välj några favoritfilmer, fixa popcorn och skapa en mysig biostämning hemma. Kanske med en av de nya filmerna från Disney+ eller Netflix?
  3. Bakfest: Låt gästerna visa sina bakkunskaper genom att baka och dekorera cupcakes eller kakor. Priset för den bästa kreationen kan vara något roligt från Partykungen.se.
  4. Vetenskapsfest: En fantastisk idé för nyfikna unga sinnen. Experiment, forskning och upptäckter – varför inte skapa ett hemmagjort vulkanutbrott?
  5. Maskerad: Oavsett om det är superhjältar, sagovarelser eller kända karaktärer – ett maskeradtema kan vara otroligt roligt! Högkvalitativa maskeradkläder kan hittas på Partyhallen.se eller Kalaslagret.

  10 roliga lekar för 12-årskalas

  1. Musikaliska Stolar: En klassisk lek som aldrig går ur tiden. Tillägna en speciell vändning genom att använda barnens favoritmusik.
  2. Gissa Låten: Spela ett par sekunder av en låt och se vem som kan identifiera den snabbast.
  3. Skattjakt: Som ett tema eller som en lek, en skattjakt kommer alltid att vara spännande!
  4. Ballongdans: Ett par tävlar om att hålla en ballong mellan dem medan de dansar. Om ballongen faller, är de ute! Ballonger finns tillgängliga i alla möjliga former och färger på Partyhallen.se.
  5. Pyramidbygge: Ge varje lag en uppsättning koppar, och den första att bygga en pyramid vinner.

  5 saker att tänka på inför och efter kalaset

  1. Gästlista: Fundera på hur många barn du kan hantera.
  2. Inbjudningskort: Sätt tonen för festen med snygga inbjudningskort. Finns på Partykungen.se och Partyhallen.se.
  3. Mat & Dryck: Se till att det finns tillräckligt med mat och dryck för alla.
  4. Allergier: Fråga föräldrarna i förväg om någon av barnen har matallergier.
  5. Städning: Städa upp så mycket som möjligt under kalaset för att underlätta arbetet efteråt.